X-Ray Cihazları

  • Anasayfa
  • PowerGuard X-Ray Cihazı SC-10080

PowerGuard PowerGuard X-Ray Cihazı SC-10080

üyük boy tünel ölçüsü Sayesinde büyük çanta, büyük paket, büyük boy valiz, büyük kargo, vb. eşyaları kolaylıkla görüntülemek mümkündür. X-ray kargo arama cihazı ergonomik dizaynı sayesinde özellikle geniş alanlar için mükemmel çözümdür. SC-100*80 serisi X-Ray cihazı kullanım alanları alışveriş merkezlerinin mal kabul alanlarının giriş çıkışlarında ve depo merkezlerinin mal kabul alanında kullanılabilen ürünlerdir ve özel ya da ticari işletmelerin kullanımına uygundur. Büyük boy tünel ölçüsü ile ekonomik çözüm sunan, net ve temiz görüntü veren, görüntüyü istenilen formata aktarabilen, TIP (Kurgusal Görüntü Sistemi) ile çalışan, Windows işletim sistemine sahip cihazdır. PowerGuard  SC-100*80  kargo cihazı siyah-beyaz ve renkli görüntü verir. Organik – inorganik cisimleri ayırma özelliğine sahiptir. Değişken kenar belirginleştirme, kontrast seviyesi ayarlayabilme, real time olarak çok fonksiyon tuşları ile görüntü yorumlayabilme, gün sonu raporu alabilme, manuel ve otomatik resim arşivleme gibi özelliklere sahiptir. X-Ray kargo arama cihazının Türkçe dil desteği vardır. 64x zoom özelliği, tehlikeli malzemeyi algılayabilme, ışıklı ve sesli ikaz sistemi İle operatörü uyarabilme, tehlikeli malzemeyi çerçeve içerisine alma, obje sayma ve bir önceki objenin görüntüsünü görebilme gibi özellikleri ile güvenliği kolay hale getirir.

PowerGuard X-Ray Cihazı SC-10080 Genel Özellikleri

Genel özellikler:

  • Tünel Boyutu:1000mm×800mm
    Konveyör Hızı:0.22m / sn
    Taşıyıcı Yüksekliği:338.5mm
    Konveyör Max Yük:200kg
    X Başına Işın Dozu:<1.5μSv
    Rezolüsyon:38 AWG Garanti 40 AWG tipik
    Uzamsal Çözünürlük Düzeyi:dia1.3mm, Dikey: dia1.6mm
    Penetrasyon:30 mm çelik garantisi, tipik 32mm çelik
    Penetrasyon Çözünürlük:30AWG garanti, 32AWG tipik
    Film Güvenliği:Garanti ISO1600 (33 DIN) Film
    İzolasyon:Kurşun örme tünel perdeleri ve Kurşun Kaplama
    X-Işını Radyasyon Kaçağı: Maksimum ( kaynaktan 5 cm’lik bir mesafede), 0.5 mrem / saat

    Görüntü Sistemi:

    Teknik Prensibi:Dual-enerji X-ışını görüntüleme; L Şekilli Dizi,
    X-Işını Sensör:L-şekilli Fotodiyot Array (multi-enerjik), 12 bit Deep
    Monitör:Yüksek çözünürlüklü Renkli LCD Accord, 17 inç
    Görüntü Ekranı:1024 * 1280 piksel yüksek çözünürlüklü; Görüntü Gri Seviye: 65536
    Görüntü Geliştirme:1-64 kere genişleme süreklilik, Renkli / SB, negatif, yüksek / düşük penetrasyon, organik / inorganik Sıyırma, genel geliştirme ve sahte renk, vb
    Görüntü Hatırlama:Tüm önceki görüntüleri recallable, alım.
    Yüksek Yoğunluklu Bölge Alarmı:Olası gizlenmelere yönelik aşılmaz bölgeleri (tehditler ve kaçak mal gibi ) alarm ile vurgular.
    Tehdit Görüntü Projeksiyon: kurgusal takma, ama tehlike öğeleri gerçekçi görüntüler içine uyanıklık bakımı yanı sıra eğitim için, operasyon sırasında bagaj tarama

     Opsiyonel Özellikler:

    Parmak izi , Kullanıcı Tanımlı Kimlik Kartı veya Yüz-Göz Tanıma ile Çalışma: Kargo X-Ray cihazı kullanıcılarının parmak izleri veya yüz-göz tanıma ile çalıştırılmasını sağlar. Görevliler cihazı açmak istediklerinde veya mesai değişimlerinde parmak izlerini okutarak yada yüz veya gözlerini tarayarak kendi oturumlarını açar ve çalışma süresince geçen tüm bagajların kontrol edilmesi işlemini kendi kullanıcı kimliği ile gerçekleştirir. Böylece yetkisiz kişilerin cihaza müdahale etmeleri ortadan kalkmış olur. Hangi görevlinin kaç saat cihaz başında çalıştığının kontrolü sağlanır.

PARS GRUP Elektronik

0(553) 653 87 90

İşinizi Kolaylaştıracak Çözümler İçin Pars Grup Elektronik

Pars Grup Elektronik tecrübesi, teknik becerisi ve yönetim gücüyle; güvenlik teknolojileri, haberleşme teknolojileri ve x-ray teknolojileriyle yanınızda. Kalıcı ve ekonomik çözümler sunuyoruz.