Atex Exproff Telsiz Sistemleri

Atex Exproff Telsizler

Patlamaya karşı korumalı olan ATEX Exproff telsizler; itfaiye, maden, sanayi bölgesi, dolum tesisleri ve gaz üretim tesisleri gibi sektörlerde kullanılabilecek telsizlerdir. Bu telsizleri riskli çalışma alanlarında, güvenle kullanabilirsiniz.

Atex Exproff Telsiz Çeşitleri

Atex telsiz çeşitleri; bas konuş, analog ve lisanssız atex telsiz çeşitleri şeklinde ayrılmaktadır. Atex telsiz çeşitleri her yerde her an kolay iletişim kurmayı sağlayarak kesintisiz iletişim kurmanıza olanak tanır.

Hytera PD715EX DMR Telsiz

İncele

Hytera PD795EX DMR Telsiz

İncele

Hytera PT790X Tetra Telsiz

İncele

Hytera STP8X000 Tetra Telsiz

İncele

Atex Telsiz Sistemleri

Atex telsizler bazı sektörler için olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır. Petrol üretim alanları, gaz üretim alanları ve dolum tesisleri gibi tehlike içeren sektörler için atex telsiz kullanılması uygundur. Oldukça dayanıklı olan atex telsiz sistemleri, potansiyel patlayıcı alan standartlarına uygun telsizlerdir. Kullanım alanlarından dolayı atex telsiz sistemleri, patlayıcı emniyetli telsizler olarak da bilinmektedir. Atex telsizler arıza korumalı tasarım ve plastik kapsülleme özelliği sayesinde patlama gibi durumlarda güvenli ortam için tercih edilen telsizlerdendir. Koruma standartlarını karşılayarak, güvenli cihazlar olarak kullanabileceğiniz telsizler arasında yer alırlar. Pars Grup Telekom ve Haberleşme Teknolojileri Hytera distribütörlüğü ile sektörün lider markalarından biri olmak için çalışmaktadır ve bu sayede müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Atex telsiz kiralama ve satış hizmeti sonrası bakım ve onarım hizmeti sunulan uzun ömürlü telsizlerdir. Yıllar boyunca atex telsizinizi kullanabilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik atex telsiz sistemini bizimle iletişime geçerek edinebilirsiniz.

İşinizi Kolaylaştıracak Çözümler İçin Pars Grup Elektronik

Pars Grup Elektronik tecrübesi, teknik becerisi ve yönetim gücüyle; güvenlik teknolojileri, haberleşme teknolojileri ve x-ray teknolojileriyle yanınızda. Kalıcı ve ekonomik çözümler sunuyoruz.