Lisanssız Telsizler

Lisanssız Telsizler

Lisanssız telsizler haberleşmenin ekonomik yoludur. Bu noktada taksi durakları ve inşaat alanları gibi sektörler tarafından tercih edilmektedir. Belirli bir haberleşme ağına sahip olduğu için bu sektörlerin beklentilerini karşılamaktadır.

Hytera TF415 Telsiz

İncele

Hytera TC446S Telsiz

İncele

Hytera TC320 PMR446 Telsiz

İncele

Hytera PD505LF El Telsizi

İncele

Hytera PD365LF El Telsizi

İncele

Hytera BD305LF El Telsizi

İncele

Hytera TF615 Araç Telsizi

İncele

Lisanssız Telsizler

Lisanssız DMR telsizler aylık ya da yıllık ödeme planı olmayan telsizlerdir. Lisanssız telsizler bu bakımdan ekonomik ve akılcı bir çözüm olarak kullanılır. Lisanssız telsizler belirli frekanslara sahiptir ve bu alanlarda iletişim kurmayı sağlar. Bu yüzden sektörünüzü göz önünde bulundurarak Lisanssız telsiz tercih edebilirsiniz. Lisanssız telsizler net ve akıcı bir ses almayı sağlar. Sağlam ve dayanıklı olan Lisanssız dijital telsizler sayesinde kurum içi iletişim sağlayabilirsiniz. Pars Grup Elektronik Güvenlik ve Haberleşme Teknolojileri, Hytera distribütörlüğünde ürün sunmaktadır. Lisanssız analog telsizler için satış ve kiralama hizmetinden yaralanabilirsiniz. Marka olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutan Pars Grup Elektronik, satış ve kiralama hizmeti sonrasında bakım ve onarım hizmeti de sunarak, hizmetinin arkasında durmaktadır. Lisanssız telsiz çeşitlerinden sizin için uygun olan telsizi seçerek Pars Grup Elektronik ailesine katılabilirsiniz.

İşinizi Kolaylaştıracak Çözümler İçin Pars Grup Elektronik

Pars Grup Elektronik tecrübesi, teknik becerisi ve yönetim gücüyle; güvenlik teknolojileri, haberleşme teknolojileri ve x-ray teknolojileriyle yanınızda. Kalıcı ve ekonomik çözümler sunuyoruz.