Bas Konuş Telsizler

Bas Konuş Telsizler

Bas Konuş Telsizler özellikle taksi durakları, havaalanları ve kafe gibi anlık iletişimin önemli olduğu sektörler tarafından tercih edilmektedir. Bu noktada kompakt cihazlar tek tuşla iletişim kurmayı kolaylaştırarak, akıcı iletişim kurmayı sağlar.

Bas Konuş Telsiz Çeşitleri

Bas-konuş telsiz çeşitleri; bas konuş telsiz ve bas konuş akıllı telefon şeklinde ayrılmaktadır. POC teknolojisine sahip bas konuş telsizler; Araç Telsizleri, LTE Telsizler, El telsizleri şeklindedir. Bas konuş telsiz çeşitleri her yerde her an kolay iletişim kurmayı sağlayarak kesintisiz iletişim kurmanıza olanak tanır.

Hytera PNC360S Bas Konuş Telsiz

İncele

Hytera PNC370 Bas Konuş Telsiz

İncele

Hytera PNC380 Bas Konuş Telsiz

İncele

Hytera PNC550 LTE Bas Konuş Telsiz

İncele

Hytera PNC550 GSM Bas Konuş Telsiz

İncele

Hytera MNC580 Bas Konuş Telsiz

İncele

Bas Konuş Telsiz Sistemleri

Bas konuş telsiz sistemleri hızlı ses aktarımı sağlayan ve birden çok kişi ile konuşma imkanı sunan telsizlerdir. Bu nedenle bas konuş el telsizleri genellikle turizm sektörü ve taksi durakları gibi sektörler tarafından tercih edilmektedir. POC teknolojisine sahip yeni nesil bas-konuş telsiz sistemleri telsiz ve internet alt yapısını kullanır. Böylelikle ses ya da veri ilgili alt yapı teknolojisi ile iletilir. Bas konuş el telsizleri sunduğu avantajlar sayesinde sektörlerin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Sektörlere sunduğu avantajlar şunlardır;

  • Net ses iletimi sayesinde oldukça kullanışlıdır.
  • Her yerde basit ve kolay iletişimi mümkün kılar.
  • Birçok uygulama için alt yapı sistemine sahiptir.
  • Uzun pil ömrü sayesinde 1 mesai boyunca kesintisiz iletişim kurabilimenize imkan tanır.
  • Yeni nesil bas-konuş telsiz çeşitleriyle diğer tüm telsiz altyapılarının yanında 2G, 3G, 4.5G ve WiFi de kullanılabilir.

Pars Grup Güvenlik ve Haberleşme Teknolojileri; Hytera distribütörlüğü ile sektörde öncü firmalardan biridir. Bas konuş telsiz sistemlerinde satış ve kiralama sonrası bakım ve onarım hizmetleri de sağlamaktadır. Böylece sağlam olan bas konuş telsizlerin sağlamlık derecesini daha çok arttırarak, telsizinizi senelerce kullanmanız mümkündür. Güvenliğinizi ve iletişiminizi sağlamanın yolu olan bas konuş telsiz çeşitleri ile iş ortamının akıcılığını devam ettirebilirsiniz. Pars Grup Güvenlik ve Haberleşme Teknolojileri, Hytera markalı bas-konuş telsiz seçeneklerini sizlere sunmaktadır. İhtiyacınıza yönelik bas-konuş telsiz sistemini bizimle iletişime geçerek edinebilirsiniz.

İşinizi Kolaylaştıracak Çözümler İçin Pars Grup Elektronik

Pars Grup Elektronik tecrübesi, teknik becerisi ve yönetim gücüyle; güvenlik teknolojileri, haberleşme teknolojileri ve x-ray teknolojileriyle yanınızda. Kalıcı ve ekonomik çözümler sunuyoruz.